Jurgen van Oostenbrugge

Jurgen van Oostenbrugge is op 9-jarige leeftijd als lid bij Fanfareorkest “De Hoop” in Stellendam begonnen met trombonelessen bij Hugo Verweij. Hij heeft zowel aan het Rotterdams Conservatorium als het Conservatorium van Amsterdam bij de docenten Pierre Volders, Jorgen van Rijen en Remko de Jager gestudeerd en heeft in 2013 zijn Bachelor of Music diploma behaald. Aanvullend heeft Jurgen nog bij veel (inter)nationale trombonisten masterclasses gevolgd waaronder Joseph Alesi, David Bruchez en Ben van Dijk.

Jurgen is momenteel trombonist bij het Zeeuws Orkest en het TY Kamerorkest. Hij speelt regelmatig als remplaçant bij diverse Nederlandse orkesten, waaronder de Koninklijke Militaire Kapel “Johan Willem Friso”, het Residentie Orkest en de Radio Kamer Filharmonie. In de kamermuziek speelde Jurgen ook met NEOS Brass en het Codarts Trombone Ensemble.

Naast de werkzaamheden als trombonist is Jurgen ook actief als arrangeur. Hij maakte verscheidene arrangementen, waarvan enkele worden uitgegeven. Sinds april 2018 is Jurgen vaste trombonist bij Continuous Brass.

Terug naar:
https://www.trompetnet.nl/continuousbrass/musici