Lesvormen en tarieven

Lesvormen
Bij Trompetnet.nl is veel mogelijk, van kortere individuele lessen tot langere groepslessen. In de Randstad kunnen op verschillende locaties lessen worden gevolgd en ook ‘aan huis’ kan er worden lesgegeven. Thuisbasis bij ‘privé aan huis’ is vooral Den Haag e.o. Neemt u vrijblijvend contact op waar zoal lessen mogelijk zijn. Lestijden worden in overleg afgesproken. Als docent ben ik in het bezit van een geldige ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’. Ik ben meertalig en heb ervaring om de trompetlessen ook in een andere taal te geven. Trumpet lessons also in English! Trompete unterricht auch auf Deutsch!

Tarieven
Tarieven hangen af van de lengte van de les, groepsgrootte, regelmaat en afstand. Speciaal voor ‘kids’ geeft Trompetnet.nl 4 starterslessen tegen sterk gereduceerd tarief. Meer informatie over deze probeerlessen kunt u opvragen via het contactformulier.

Trompetnet.nl verzorgt ook naast éénmalige individuele sololessen lessen in een serie van 8 solo- of duolessen met een korting oplopend tot 15%. Worden er direct meerdere lesblokken afgenomen dan zal de korting nog meer toenemen! Meer informatie over deze bloklessen kunt u opvragen via het contactformulier.

Losse individuele lessen dienen per keer te worden afgerekend met ontvangst kwitantie. Voor de bloklessen wordt verzocht het cursusgeld voor de 1e les over te maken op de bankrekening t.n.v. Trompetnet.nl en wordt er een overeenkomst door beide partijen getekend per lesblok middels een contractformulier. Eigen instrumenten dienen te worden aangeschaft. Waar nodig zal Trompetnet.nl hier kosteloos een adviserende rol in kunnen spelen. De door Trompetnet.nl gehanteerde en opvraagbare prijzen zijn gebaseerd op locaties zonder huur: privé, bij scholen, verenigingen of wijkgebouwen.