Theo Hartman

Op 9-jarige leeftijd is Theo Hartman met trompetlessen begonnen bij harmonievereniging T.A.V.E.N.U. in Den Haag. Na trompet te hebben gestudeerd bij o.a. Theo Laanen en John Taber studeerde hij in 1983 succesvol af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Van 1985-1990 werkte hij als trompettist bij het Haifa Symfonie Orkest in Israël. Met het Haifa Koperkwartet heeft Theo door geheel Israël opgetreden. Vanaf 1990 terug in Nederland speelde hij als freelancer regelmatig bij veel Nederlandse (symfonie)orkesten zoals het Radio Symfonie Orkest, het Noordhollands Philharmonisch Orkest en de Koninklijke Militaire Kapel.

Sinds 2006 is Theo trompettist en initiator bij Continuous Brass. Sinds 2015 heeft Theo zijn kamermuziek activiteiten sterk uitgebreid met de oprichting van het Triple Berry Trio (trompet, cello en piano), Duo Beyond Limits (trompet en klassiek gitaar) en Duo Hartman – Van IJzerlooij (trompet en cello).

Voor kleinere ensembles bemiddelt hij ook via TNCB Productions. Als koperdocent is Theo werkzaam via zijn bedrijf ‘Trompetnet.nl’ en verzorgt de koperblazerslessen en muziektheorielessen bij diverse verenigingen en muziekscholen in de Randstad.

Terug naar:
https://www.trompetnet.nl/continuousbrass/musici