Impressie Continuous Brass@midzomerfestival

Continuous Brass
Continuous Brass opende het concert met een krachtige Fanfare for Bima van Leonard Bernstein.
Hierna werd vervolgd met een fuga van W.A. Mozart. Met het filmische Instants d’une Aventure comme au cinéma van Arnoud Meier werd een zeer originele compositie ten gehore gebracht. Verder ligt Debussy’s Colliwogg’s cakewalk ook altijd lekker in het gehoor.

Continuous Brass
Als kopertrio vervolgde Continuous Brass met het 3e deel uit het Trio for Brass van de Tsjechische componist Vaclav Nelhybel, een thematisch deel met een 7-tal variaties, leuke luistermuziek.

Continuous BrassContinuous Brass
Tubaist André Vulperhorst verraste het publiek door zijn tubasolo ‘Fnugg’ (Baadsvik) vanuit het publiek te starten. In Fnugg speelt en zingt André tegelijkertijd op zijn tuba, een bijzondere ervaring! Het kopertrio kon even uitrusten in de enigszins verhitte ambiance, de zon scheen namelijk uitbundig op onze bolletjes-;)

Continuous Brass
Onze set sloten we af met een Argentijnse tango en wel de Orange Tango gecomponeerd door Alain Lopez. We hebben sinds korte tijd nog een tango van deze componist op onze repertoirelijst namelijk Tangolla en deze hopen we ook binnenkort te kunnen uitvoeren. Wordt vervolgd…….

Geplaatst in Continuous Brass.