Première Duo Beyond Limits

‘Duo Beyond Limits’ is een nieuw duo voor gitaar en trompet. In de sfeervolle ambiance van de historische Barthkapel in Den Haag centrum gaan gitarist Yiannis Giagourtas en trompettist Theo Hartman op zondagmiddag 17 december a.s. met elkaar de dialoog aan.

Het première programma “Christmas Dialogues” bestaat uit verschillende stijlperioden van de Barok tot hedendaagse composities waaronder soli voor gitaar en trompet gecomponeerd door Marco de Goeij. Yiannis Giagourtas zal ook enkele gitaarsoli van zijn in het najaar van 2015 uitgebrachte cd ‘Guitar echoes’ ten gehore brengen.

Beide musici zijn de Franse componist Gilles Herbillon zeer erkentelijk voor het mogen uitvoeren van de door hem gecomponeerde en gearrangeerde ‘Christmas Carols’ die een extra feestelijk tintje aan het première programma zullen geven.

Via de website contactpagina of per email naar theohartman@live.com kunnen toegangskaarten à €15,- (<16 jr. €5) worden gereserveerd. De entreeprijs is inclusief koffie/thee bij binnenkomst en een pauzedrankje.

De deur gaat om 15.00 uur open en aan de zaal kan worden betaald. Gitaarleerlingen van Yiannis Giagourtas zullen in het voorprogramma tussen 15.10-15.30 uur tijdens het binnenkomen van het publiek optreden. Reserveren i.v.m. de catering wordt op prijs gesteld!

Geplaatst in Productions.