Triple Berry Trio première concert in de Barth Kapel te Den Haag op 30-1-2016

Triple Berry Trio

Zaterdag 30 januari jl. gaf het nieuwe Triple Berry Trio haar eerste concert in de sfeervolle en goedklinkende Barthkapel in Den Haag centrum, een verborgen juweel.
Het premièreconcert werd goed bezocht en bij binnenkomst werd er koffie en tripleberrypie geserveerd. Dat viel zeker in de smaak.
Triple Berry Trio

Triple Berry TrioTriple Berry TrioHet programma was zeer gevarieerd met soli, duo’s en trio’s. Met 2 Nederlandse premières van Eric Ewazen’s Trio en William Schmidt’s Jazzberries voor de klankrijke combinatie van trompet, cello & piano én 2 Wereld premières: Simple Song van pianist & componist Armin Segger én Monologue Intérieur van Marco de Goeij voor trompetsolo stond het programma van een uur als een huis. De musici mochten dan ook een daverend applaus in ontvangst nemen.Triple Berry Trio

Voorafgaand aan het mystieke ‘Monologue Intérieur’ droeg gastvrouw Lisette Niks het gedicht ‘Scheppende Geest’ van onze cellist Ephraïm van IJzerlooij uit zijn 2e gedichtenbundel ‘De klank van stilte’ voor. Dit bleek een ijzersterke combinatie van woord en muziek te zijn. Het publiek was gegrepen!

Triple Berry TrioTriple Berry Trio
Triple Berry Trio

Uiteraard hopen wij van Triple Berry Trio dit mooie programma nog vele malen te kunnen uitvoeren en er wordt al gewerkt aan nieuw repertoire om een avondvullend concert te kunnen geven. Ook gaan we binnenkort opnames van ons repertoire maken en die op deze website en YouTube plaatsen.

Triple Berry Trio: ‘origineel, verrassend en uitdagend’!Triple Berry Trio

 

Geplaatst in Productions.