Aanbod

Voor wie? En wat kun je van mijn lessen verwachten?
Starters kunnen ongeveer vanaf 8 jaar beginnen met het leren spelen op een koperblaasinstrument, als de voortanden zijn gewisseld. De eerste jaren worden vooral de methodes ‘Easy Steps’ & ‘Tune Up’ gebruikt, leuke vlotte stukjes met cd-begeleiding in diverse stijlen. Op een rustige manier wordt het notenschrift aangeleerd en ook op gehoor spelen vormt een onderdeel in de les. Daarna kan er zelf worden gekozen voor bijvoorbeeld pop- en musicalliedjes, swingende stukken en zeker ook mooie klassieke werken. Elke leerling ontwikkelt zich in zijn eigen tempo afhankelijk van inzet en motivatie. Daarbij is zeker het streven dat de lessen als plezierig worden ervaren.

Trompetnet.nl

Gevorderden die extra ondersteuning willen bij het orkestrepertoire of die een speciale techniek of repertoirestuk willen aanleren zijn bij Trompetnet.nl ook aan het goede adres. In goed overleg worden dan doelen gesteld.

Trompetnet.nl

Voor talenten die graag naar het conservatorium willen kan een traject daarop worden afgestemd. Muziektheorie en solfège (gehoortraining) spelen dan een grotere rol in de lessen evenals repertoireopbouw bij zowel voordrachtétudes als solostukken. Ook podiumpresentatie zal dan veel aandacht krijgen.

Voor vervolg:
https://www.trompetnet.nl/trompetnet/lesvormen-en-tarieven