Continuous Brass

Continuous Brass is een ensemble dat in wisselende bezettingen op de Nederlandse podia optreedt. Begonnen als kopertrio in 2006 is het ensemble in 2012 uitgebreid tot koperkwartet met bastuba en wordt ook al vele jaren met pianist Armin Segger samengewerkt om tot spannende en verfrissende uitvoeringen te komen.

Voor de bezettingen kopertrio & koperkwartet zijn al vele originele composities uitgevoerd en het repertoire wordt continu uitgebreid. Tevens worden op recitals met pianobegeleiding solorepertoire voor koperblazers in verschillende combinaties gespeeld. Continuous Brass richt zich op interessante en gevarieerde programma’s, ook in eigen beheer. Hedendaagse composities, maar ook muziek uit de Barok en werken van de ‘Weense Klassieken’ maken deel uit van het repertoire.

Samenwerking met Nederlandse componisten wordt ook gezocht en speciaal voor het kopertrio componeerde Marco de Goeij in 2007 ‘Intrada’, een spetterende openingsfanfare. Op 31 maart 2012 heeft Continuous Brass de wereldpremière van Marco de Goeij’s nieuwste compositie voor kopertrio getiteld ‘Jazz Impromptus’ in ’t Evertshuis te Bodegraven uitgevoerd.

Voor boekingen of vragen kunt u contact met ons opnemen via https://www.trompetnet.nl/contact-2 op deze website. Tarieven zijn afhankelijk van het soort aanvraag en bespreken we graag met u!

Continuous Brass verzorgt ook workshops. Deze zijn interessant voor de Hafabra-amateurorkesten, muziekscholen en basisscholen. Voor meer gedetailleerde informatie zie de rubriek ‘educatie’.

Continuous Brass komt ook graag bij scholen langs. Een leuk programma is speciaal voor basisscholen ontwikkeld. Zoek contact met ons via deze website, facebook of twitter als u meer wilt weten.

Voor vervolg:
https://www.trompetnet.nl/continuousbrass/musici