Lesvormen en tarieven

Lesvormen
Bij Trompetnet.nl is veel mogelijk, van kortere individuele trompetlessen tot langere groepslessen. In de Randstad kunnen op verschillende locaties wekelijks lessen worden gevolgd en ook ‘aan huis’ kan er worden lesgegeven. Thuisbasis bij ‘privé aan huis’ is vooral Den Haag e.o. Neemt u vrijblijvend contact op waar zoal lessen mogelijk zijn. Lestijden worden in overleg afgesproken. Als gediplomeerd en ervaren docent ben ik in het bezit van een geldige ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’. Ik ben meertalig en heb ervaring om de trompetlessen ook in een andere taal te geven. Trumpet lessons also in English! Trompete unterricht auch auf Deutsch!

Nieuw bij Trompetnet.nl “Online Trompetles”!

Een gratis online kennismakingsgesprek kan worden aangevraagd om elkaar te leren kennen, muzikale voorkeuren en apparatuur te bespreken. Ook zal ik dan demonstreren hoe de trompet daadwerkelijk online klinkt! Contactgegevens voor uw eerste gratis online trompetavontuur vindt u op: https://www.trompetnet.nl/contact-2

Tarieven
Tarieven hangen af van de lengte van de les, groepsgrootte, regelmaat en afstand. Neemt u hierover vrijblijvend contact op. Voor een gratis (online)kennismakingsles kunt u ook bellen naar 0644990006 en kan er snel een afspraak worden gemaakt! Tijdens deze (online)kennismaking kunnen muzikale voorkeuren en instrumentarium worden besproken. Ook kan er worden gekeken bij een beginner of er een klik met het instrument is. Tijdens deze (online)kennismakingsles is er vooral aandacht voor: ‘hoe speel ik mijn eerste toon’ en ‘hoe houd ik de trompet goed vast’. Al snel kunnen er 3 tot 4 verschillende tonen gespeeld worden en is de weg vrij naar het eerste liedje!

Speel je al (wat) langer dan is er tijdens een kennismakingsles vooral aandacht voor je muzikale voorkeur en wat je van trompetlessen zoal verwacht.
Bij verdere lessen – incidenteel of meer in cursusverband – zal dan veel gelet gaan worden op: ‘ademhalingstechniek’, ‘juiste houding’, ‘embouchure’, ‘mooie klank’, ’techniek en uithoudingsvermogen’, ‘samenspel en snel leren lezen van muzieknoten’, ‘stijlbesef en muziekkeuze’.

Thomann Tr-200 gelakte bestrompet

Losse individuele lessen dienen per keer te worden afgerekend met ontvangst kwitantie of bij vooruitbetaling ingeval onlineles. Voor een doorlopende (online)cursus wordt verzocht het cursusgeld voor de 1e les van de maand over te maken op de bankrekening t.n.v. Trompetnet.nl en wordt er een overeenkomst door beide partijen getekend middels een contractformulier. Trompetnet.nl hanteert een opzegtermijn van één maand. Eigen instrumenten dienen te worden aangeschaft. Waar nodig zal Trompetnet.nl hier kosteloos een adviserende rol in kunnen spelen. De door Trompetnet.nl gehanteerde en opvraagbare prijzen zijn gebaseerd op locaties zonder huur: privé, bij scholen, verenigingen of wijkgebouwen. Nota bene voor een individuele kennismakingsles kan wel éénmalig kosteloos voor een instrument worden gezorgd en er zijn beperkt nieuwe trompetten te huur of in huurkoop. De voorwaarden hieromtrent kunnen desgewenst worden besproken. Hoe de blinkende Thomann Tr-200 trompet in goudlak klinkt kunt u in onderstaande video beluisteren.

 

Voor vervolg:
https://www.trompetnet.nl/trompetnet/online-trompetles