Educatieve projecten

Trompetnet.nl onderneemt graag creatieve stappen voor cultuurgerelateerde activiteiten. Ambitie is om constructief mee te denken met gelijkgestemde zzp-ers om producten te ontwikkelen voor de culturele markt. Hierbij kan worden gedacht aan het creëren van muziekproducties met een hoog educatief gehalte. Concrete plannen en producten zullen in de toekomst op deze website worden gelanceerd.

TNCB Productions  is een onderdeel van Trompetnet.nl en de bij deze aangesloten koperensembles ‘Continuous Brass’ en het ‘Haags Koperkwartet’ kunnen workshops geven in de HaFaBra-sector. Ook werken deze koperensembles graag samen met blaaskwintetten en andere houtblaasensembles om gezamenlijk workshops te verzorgen bij harmonieorkesten. Ook het geven van dubbelconcerten als avondvullend programma is een reële optie. Hierbij kunnen ook grotere werken samen uitgevoerd worden. Beide koperensembles beschikken tevens over gediplomeerde dirigenten.

Voor workshops bij fanfareorkesten werkt Continuous Brass al samen met saxofonist Roeland Kapaan, docent bij de SKVR Rotterdam en lid van het professionele Rotterdams Saxofoonkwartet. Voor slagwerk inclusief drums wordt samengewerkt met docent en slagwerker Peter Bansberg.

Continuous Brass en het Haags Koperkwartet beschikken over gediplomeerde docenten en musici die veel podiumervaring hebben. Zo kunnen zij brassbands, die op weg naar een concours of spannend concert extra muziekmeters willen maken, van dienst zijn met repeteren om tot goede resultaten te komen. Dit kan op de repetitieavond of tijdens een studiedag met op maat gemaakte workshops.

Voor vervolg:
https://www.trompetnet.nl/po/tncbproductions