Trompetnet.nl

TROMPETLESSEN DEN HAAG HOOFDLOCATIE

Welkom op de website van ‘Trompetnet.nl’ waar u informatie kunt vinden als u op zoek bent naar een trompetleraar. De lessen worden op diverse locaties in de Randstad gegeven door gediplomeerd trompetdocent Theo Hartman.

Trompetlessen worden gegeven in Den Haag, De Lier Westland, Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Op deze locaties kunnen op afspraak (wekelijks) trompetlessen worden gevolgd. In het menu staat verder meer informatie over de docent en het diverse lesaanbod op verschillende koperblaasinstrumenten. Trompetles bij ‘Trompetnet.nl’ is voor jong en ouder, beginner en gevorderd met als motto “plezierig leskrijgen en aandacht voor ieders mogelijkheden”.

Recent heeft trompettist en docent Theo Hartman met Zoom.us video gevarieerd repertoire voor beginnende- en meer gevorderde leerlingen opgenomen. Ook demonstreert hij verschillende microfoons en externe geluidskaarten (interfaces) in een aantal video’s. Op de volgende pagina’s kunnen deze muzikale voorbeelden bekeken worden. Hopelijk zijn de video’s nuttig om een keuze te kunnen maken en er plezier aan te beleven.

Een gratis (online) kennismakingsgesprek met Theo kan worden aangevraagd om elkaar te leren kennen, muzikale voorkeuren en (online)apparatuur te bespreken. Ook zal Theo demonstreren hoe de trompet daadwerkelijk online klinkt. Bij een kennismakingsgesprek op locatie kan ook van een instrument van Trompetnet.nl gebruik worden gemaakt.

Contactgegevens voor uw eerste gratis (online) trompetavontuur vindt u op:
https://www.trompetnet.nl/contact-2

 

 

Voor vervolg:
https://www.trompetnet.nl/trompetnet/biografie